Prezentare

Societatea noastra colaboreaza strans cu o echipa de avocati cu o vasta experienta in domeniul juridic de business. Lucarand cu noi veti beneficia de o serie de avantaje:

Fiecare client este unic. Abordarea pragmatica a spetei, printr-o perspectiva inovativa, cautand in permanenta solutii juridice optime si personalizate, reprezinta baza relatiei cu clientul.prezentare-consultanta-juridica_sm

  • Veti avea practic propriul departament juridic al societatii; Spunem asta, pentru ca avocatii cu care colaboram ofera asistenta juridica permanenta, dumneavoastra putand beneficia de sfaturi si consultanta oricand apare o problema de solutionat.
  • Veti avea parte de reprezentare avocatiala oriunde este nevoie, la orice negociere, conciliere, la sediul societatii sau al partenerilor, in fata autoritatilor publice si nu in ultimul rand in fata instantelor de judecata.
  • Veti beneficia de serviciile unei echipe de avocati cu multa experienta (avand un portofoliu foarte bogat in consultanta permanenta) putand astfel preintampina nasterea multor litigii si beneficiind de solutionarea rapida a problemelor nascute in cursul activitatii societatii dvs.
  • Veti beneficia de costuri reduse, in primul rand prin faptul ca avand parte de consultanta permanenta se evita multe greseli in activitatea zilnica, care in sens contrar ar fi putut da nastere unor litigii costisitoare, si nu in ultimul rand avand un onorariu fix, de tip abonament, cunoscut de la inceput, se evita onorariile punctuale sau orare ori alte costuri fixe determinate de un departament propriu (chirie, utilitati, consumabile etc).
  • Increderea reciprocacreandu-se astfel un mod de lucru. In acest sens, angajatii dumneavoastra dobandesc in scurt timp prin colaborarea cu echipa noastra de avocati, increderea in solutionarea rapida si eficienta a diverselor probleme, dobandesc certitudinea alegerilor corecte indraznind sa solicite ajutor acolo unde este nu numai util, dar in primul rand necesar.

 

VALORILE NOASTRE

Solutii personalizate prin viziune legislativa. Viziunea creeaza viitorul.

Cu noi, fiecare speta va fi abordata ca fiind unica si ne folosim toate cunostintele si resursele in scopul gasirii solutiilor juridice optime. De cele mai multe ori gasirea unei solutii optime presupune viziune legislativa.

Daruire si integritate

Biroul de avocati cu care colaboram functioneaza si lucreaza ca un adevarat partener de afaceri, pe care te poti baza in orice moment,  creand o relatie solida de colaborare, sincera si directa cu fiecare client in parte.

Transparenta si eficienta

Stim ca timpul costa bani. Stim ca fiecare problema ce se naste este cea mai importanta si cea mai arzatoare. Stim ca fiecare speta are o solutie. Nu exista nu se poate. Practicam transparenta absoluta si comunicam continuu, de aceea avem relatii de prietenie si parteneriate solide cu clientii nostri.