STRATEGIE DE AFACERI

Pentru mai bine de 20 ani, capabilitatile superioare ale personalului nostru au ajutat clienții nostri, avand provenienta din multiple domenii, să dezvolte și să livreze strategii de afaceri câștigătoare.

In acest sens, noi vedem lucruri pe care alții le omit, oferindu-vă:

  1. soluții de succes, care combină in mod creativ experiența noastră in domeniul juridic, economic, tehnic si administrativ;
  2. perspective clare asupra modului in care strategia de afaceri bine structurata, argumentata si etapizata aduce valoare afacerii tale;
  3. comunicare si colaborare constructiva, menita sa mobilizeze forte si sinergii organizationale astfel incat sa se atinga obiectivele strategice;
  4. un limbaj si raspundere unica per proiect/strategie.

 

Expertiza noastra in strategii de afaceri include:

  • Baza de creștere si dezvoltare a companiei: Doar 10% din companiile infintate reușesc obținerea unei creșteri susținute. Noi ajutam companiile să crească prin definirea obiectivelor și prin concetratrea resurselor asupra miezului lor - fara a se disipa in detalii sau activitati care nu constituie obiectul lor de activitate.
  • Strategii regionale de afaceri: o strategie eficientă pentru unitățile de afaceri necesită adoptarea decizilor esentiale cu privire ceea ce trebuie realizat și cum se obtine rezultatul urmarit. Scopul consta in atingerea companiei a intregului sau potential economic.
  • Strategii de Corporate: Strategia corporativa presupune un set propriu de acțiuni care permite unei societăți să valoreze mai mult decât suma părților sale. Rolul cel mai critic al centrului consta in identificarea resurselor pentru ca unitățile regionale de afaceri sa atinga poziții de conducere.
  • Strategii tehnologice si digitale: Noi ajutam companiile sa dezvolte strategii tehnologice care să contribuie la strategia de bază, care permit companiei să funcționeze mai inteligent și mai rapid.
  • Inovatie si aplicare: lucram cu clienții nostri pentru a identifica prin inovație produse si servicii noi, facand ideile marete aplicabile prin combinarea strategiilor creative, a abordărilor analitice si a resurselor disponibile.