LITIGII

Cabinet avocat litigii consultanta juridicaEchipa de avocati cu care colaboram are ca principal domeniu de competenta, reprezentarea in instana, asigurand astfel clientilor nostri cea mai buna si eficienta aparare in litigiile in care sunt parti, indiferent de natura acestora, litigii comerciale, de munca, civile, falimente, contestatii la executare, plangeri contraventionale, in toate etapele procesuale.

In acest sens, abordarea fiecarui dosar este strategica, iar noi suntem extrem de transparenti, putand astfel beneficia de experienta noastra complexa, indiferent ca sunteti clienti persoane fizice sau juridice.

Prin comunicare continua gasim intotdeauna particularitatile si elementele cheie, care fac diferenta dintre un litigiu pierdut sau castigat.

In procesul de reprezentare, veti beneficia de redactarea tuturor documentelor necesare si utile solutionarii litigiilor de catre instantele de judecata (cereri de chemare in judecata, intampinari, cereri de probe, cereri reconventionale etc) toate actele si inscrisurile necesare instantei fiind pregatite de catre avocatii cu care colaboram.