RESTRUCTURARE

Fiecare scenariu de restructurare necesită diferite competențe profesionale, iar noi oferim o gama larga de servicii care sunt adaptate la situația dumneavoastră pentru a vă ajuta să evaluați oportunități, pune împreună planul cel mai eficient de restructurare, îmbunătățirea tranzacțiilor și pentru a atinge obiectivele strategice.

Serviciile noastre de restructurare includ:

  • Restructurarea corporativă:

Noi ajutam companiile și investitorii sa își îmbunătățească rentabilitatea așteptată în perioade de incertitudine sau in cazuri de deteriorăre a creșterii.

  • Restructurarea activelor imobiliare

In cadrul activitatii de restructurare a activelor imobiliare parcurgem proceduri de identificare a celor mai bune solutii de organizare, reorganizare, administrare si dispozitie a imobilelor, astfel si de asa maniera incat sa se atinga obiectivele financiare si manageriale stabile.

  • Evaluarea bunurilor imobile 

Oferim prin intermediul evaluatorilor nostri autorizati, membri ANEVAR, evaluari imobiliare transparente, impartiale, clare, concise, combinand experienta in domeniul juridic, economic si administrativ. In acest mod punem la dispozitia clientilor nostri posibilitatea sa inteleaga fundamentele valorii, precum si sa-i ajutam in furnizarea celor mai concludente si importante informatii asupra proprietatii pe care o detin.